"Dragi colegi,

Ați primit scrisoarea mea de demisie din funcția de director al FMI, una dintre cele mai dificile comunicări din viaţa mea. Mi-am dorit foarte mult să fiu în contact cu voi în mod direct și personal, ca să-mi exprim tristețea profundă și frustrarea pentru faptul că a trebuit să plec în aceste circumstanțe. Fac asta pentru că am convingerea că este cel mai bine pentu instituția la care țin atât de mult și pentru voi, echipa pe care o apreciez și o admir. Ultimele zile au fost extrem de dureroase pentru mine și pentru familia mea", se arată în scrisoarea de adio trimisă angajaților de la FMI.

Acesta spune că și-a dat demisia pentru că nu a dorit ca angajații Fondului să fie părtași coșmarului prin care trece el.
"Thank you, good luck for the future, and au revoir", sunt ultimele cuvinte ale lui Dominique Strauss-Kahn.
Strauss- Kahn a renunţat la postul său "cu infinită tristeţe", după cum a precizat acesta în comunicatul în care a făcut publică decizia sa de a demisiona din cauza unui scandal sexual care îi ameninţă cariera.

Socialistul francez, care era favorit pentru alegerile prezidenţiale din 2012, a fost acuzat oficial joi de şapte capete de acuzare, printre care intenţie de viol, şi a fost eliberat pe cauţiune pentru un milion de dolari. Pentru a citi întreaga scrisoare, click aici.