Software Development & Consulting (SDC), unul din cei mai importanti integratori de pe piata IT din Romania, a anuntat ca vizeaza o cifra de afaceri de 50 milioane de dolari pana in 2010 – 2011.

Dupa ce in primul semestru al anului compania a inregistrat o cifra de afaceri de 3,2 milioane de dolari, pentru intreg anul 2008 SDC mizeaza pe un business de peste 10 milioane de dolari, in crestere cu 100% fata de anul trecut. De asemenea, pentru anul in curs, SDC vizeaza si extinderea prezentei la nivel national. In acest sens compania a facut deja primii pasi prin deschiderea a doua birouri in teritoriu, la Alba Iulia respectiv Arad, comform declaratiei lui Mihai Popescu, general manager al SDC.

In ultimii trei ani business-ul companiei a crescut cu 100% anual, in 2006 ajungand la 2,5 milioane de dolari iar in 2007 la 5,1 milioane de dolari. In prima jumatate a anului in curs compania a inregistrat un avans al cifrei de afaceri de 108% fata de perioada similara a anului precedent.

Majorarea business-ului cu 100% anual a fost determinata de cresterea serviciilor cu 380% fata de 2007. Acestea se axeaza pe consultanta, integrare, outsourcing si managed services.

Business-ul SDC reprezinta 8-9% din cifra de afaceri a Omnilogic, care va ajunge in acest an pana la 180 milioane de dolari, a declarat Gabriel Marin, CEO Omnilogic.

Software Development & Consulting si-a anuntat de asemenea si rebrandingul, noua identitate vizuala fiind determinata de o noua pozitionare pe piata. SDC a trecut printr-un proces de rebranding si redefinire inca din 2006, cand a fost preluata de catre Omnilogic.

„Schimbarile survenite la nivel de imagine au fost determinate si de schimbarea strategiei de business a SDC, de la o abrodate orientata spre solutii software customizate la o cultura corporatista” a mai adaugat Mihai Popescu.

In urma procesului de rebranding denumirea companiei s-a schimbat din Softnet Development & Consulting in Software Development & Consulting.