Lanț gigant de restaurante se extinde în toată țara

Un cunoscut lanț de restaurante recrutează personal în mai multe orașe, extinzându-și astfel rețeaua în România. Compania investește în tehnologie pentru servicii digitalizate și o experiență rapidă pentru clienți, colaborând cu furnizori locali și internaționali pentru a oferi ingrediente de calitate, reglementate conform standardelor industriei.

După 28 de ani pe piața românească, lanțul McDonald’s are peste 100 de restaurante, dar impactul său asupra economiei locale și diversității alimentare rămâne discutabil. În ceea ce privește angajații, gigantul promovează diversitatea și oferă traininguri pentru dezvoltarea profesională, dar sunt critici legate de condițiile de muncă și fluctuațiile de personal, iar beneficiile nu par suficiente pentru determina toți angajații să rămână pe termen lung.

McDonald’s angajează pe bandă în țară

McDonald’s recrutează pentru restaurante din mai multe orașe din România, iar managerii pot câștiga până la 4.700 de lei net.

McDonald's Pallady (3)
SURSA FOTO: McDonald’s

Pachetul salarial oferit pentru diverse posturi în cadrul McDonald’s:

Pentru managerii de restaurante:

  • Salariu între 4.300 – 4.700 RON net (salariu fix, tichete de masă de 40 RON/zi, sporuri și bonusuri);
  • Abonament medical și acces la telemedicină;
  • Posibilități de promovare rapidă;
  • 21 de zile de concediu de odihnă și zile libere pentru evenimente speciale;
  • 50% reducere la produsele din restaurant în timpul programului de lucru;
  • Flexibilitate în organizarea programului: ture de zi, noapte și weekend, în funcție de nevoi și de programul restaurantului;
  • Posibilitatea de a lucra într-un restaurant apropiat de casă (în limita posturilor vacante);
  • Traininguri gratuite pentru dezvoltarea abilităților de comunicare, leadership și lucru în echipă.

Salariu pentru lucrători comerciali:

  • Salariu între 3.000 și 3.700 RON net în restaurante (salariu fix, tichete de masă de 40 RON/zi, sporuri și bonusuri);
  • Abonament medical și acces la telemedicină;
  • 21 de zile de concediu de odihnă și zile libere pentru evenimente speciale;
  • 50% reducere la produsele din restaurant în timpul programului de lucru;
  • Flexibilitate în organizarea programului de lucru: ture de zi, noapte și weekend, în funcție de nevoi și programul restaurantului;
  • Posibilitatea de a lucra într-un restaurant apropiat de casă (în limita posturilor vacante).

Pentru barista:

  • Salariu între 3.150 și 3.500 RON net (salariu fix, tichete de masă de 40 RON/zi, sporuri și bonusuri);
  • Spor de weekend de 10% din salariul de bază pentru fiecare oră lucrată în weekend;
  • Abonament medical și acces la telemedicină;
  • 21 de zile de concediu de odihnă și zile libere pentru evenimente speciale;
  • 50% reducere la produsele din restaurant în timpul programului de lucru;
  • Flexibilitate în program: ture de zi, noapte și weekend, în funcție de nevoi și programul restaurantului;
  • Posibilitatea de a lucra într-un restaurant apropiat de casă (în limita posturilor vacante);
  • Posibilitate de promovare rapidă;
  • Traininguri gratuite pentru dezvoltarea abilităților de comunicare, lucru în echipă și competențe specifice industriei alimentare.