Este cel mai mare multiplex deschis de Cinema City în afara Capitalei, cu o capacitate totală de 2.087 de locuri și 12 săli digitale, dintre care șapte săli dotate cu echipamente de proiecție 3D. Astfel, Cinema City ajunge la al 14-lea multiplex din România.
Cinema City International, companie listată la bursa din Varșovia, este cel mai mare operator de cinematografe multiplex din Israel și din Europa Centrală și de Est. Compania își dezvoltă continuu rețeaua pe o piață de peste 100 de milioane de locuitori, distribuită în șapte țări: Israel, Polonia, Cehia, Ungaria, Bulgaria, Slovacia și România.
Activitatea companiei începe încă din anul 1929, în Israel, Cinema City dezvoltându-se rapid și devenind lider de piață în aceste țări. A urmat apoi extinderea în afara Israelului, cu primul multiplex al companiei deschis în Ungaria, în 1997. În prezent, Cinema City deține în cele șapte țări, o rețea de 97 de cinematografe multiplex, cu un total de 930 săli și o capacitate de peste 182.000 de locuri și 10 săli IMAX.
Pe lângă vânzările generate din bilete şi servicii, în multiplexuri, Cinema City obţine venituri şi din distribuţia de film (având şi licenţă exclusivă de distribuţie pentru producţiile Disney în Israel, Polonia, Ungaria şi România prin subsidiara sa Forum Film), din vânzări de DVD şi VHS, publicitate şi diverse proiecte imobiliare legate de complexurile cinematografice operate. Grupul are peste 4.000 de angajaţi în cele 7 ţări unde deţine reţele de cinematografe.