Prezentat în cadrul CES 2011, în luna ianuarie, noul disc GoFlex (320GB) este disponibil în magazinele online şi retail, la un preţ recomandat de 349 lei (cu TVA), pentru platforme Mac şi PC.
Capacitatea discului este suficientă pentru a depozita 75 filme în format DVD şi aproximativ 100.000 fotografii. GoFlex Slim este echipat cu un hard disc de laptop Momentus Thin de 2.5 inch şi 7.200 rpm. De asemenea, produsul este livrat împreună cu o interfaţă USB 3.0, care oferă viteze de transfer de până la 10 ori mai mari decât o interfaţă USB 2.0. În plus, pe lângă interfaţa USB 3.0, utilizatorii au posibilitatea de a folosi şi cabluri de transfer FireWire 800 sau eSATA.

Caracteristic tuturor produselor din familia GoFlex, GoFlex Slim oferă posibilitatea de a utiliza discul simultan pe platforme Mac şi PC, fără a fi necesară o formatare prealabilă. Utilizatorii trebuie doar să instaleze un driver NTFS (New Technology File System) pe platforma Mac pentru a putea muta fişiere şi foldere între platforme, fără nici un fel de restricţii.
Suita software premium disponibilăîn pachet păstrează în siguranţă fişierele stocate, indiferent de sistemul utilizat.