Serghei Brin, fondatorul Google, este urmărit de traumele pe care le-a avut în timp ce se afla în Uniunea Sovietică, se arată într-un articol publicat în "The Australian", fapt ce este încă un motiv în plus să spună adio Chinei. Vizitele poliţiei ruseşti, discriminarea anti-semită împotriva tatălui său şi totalitarismul pe care îl practica Uniunea Sovietică îl fac pe Serghei Brin să vadă în China o ţară care aduce mult cu ceea ce a fost URSS-ul. În China "văd acel
Serghei Brin, fondatorul Google, este urmărit de traumele pe care le-a avut în timp ce se afla în Uniunea Sovietică, se arată într-un articol publicat în „The Australian”, fapt ce este încă un motiv în plus să spună adio Chinei.
Vizitele poliţiei ruseşti, discriminarea anti-semită împotriva tatălui său şi totalitarismul pe care îl practica Uniunea Sovietică îl fac pe Serghei Brin să vadă în China o ţară care aduce mult cu ceea ce a fost URSS-ul.
În China „văd aceleaşi semne de totalitarim” ca în URSS, spune Brin, care arată că se îndoieşte că Google va ajunge la o înţelegere cu guvernul de la Beijing privind cenzura pe Internet.
Familia lui Serghei Brin a părăsit Uniunea Sovietică în anul 1979 pentru a scăpa de discriminarea anti-semită. Brin, în vârstă de 36 de ani, a lansat Google alături de Larry Page, colegul său de la Universitatea Stanford, în 1998.