Utilizatorii care aduc la centrul de service aparate foto DSLR Nikon, vor primi în schimb pe perioada petrecută de acestea în service unul din cele 40 de aparate Nikon D3200. În acest fel vor putea să îşi continue activitatea fotografică şi să beneficieze de cele mai noi tehnologii Nikon, în timpul în care aparatele lor sunt inspectate de inginerii Nikon.

„Am ales să punem la dispoziţia utilizatorilor aceste aparate Nikon D3200 pentru că ştim cât de important este pentru un fotograf să aibă tot timpul la îndemână aparatul foto, mai ales când propriul echipament este în service”, a declarat Daniel Costanda, Director Tehnic Skin Service. „Aceste aparate sunt destinate în primul rând celor care au aparatură DSLR entry-level, dar pot fi utilizate de orice fotograf care are un aparat DSLR în service, Nikon D3200 oferind calităţi excepţionale pentru orice tip de fotografie”.

Dispunând de un senzor de 24,2MP şi filmare Full HD, Nikon D3200 oferă imagini şi filme incredibile, uşor de realizat chiar şi pentru cei care se află la începutul drumului în arta fotografică.

Centrul de service Nikon se află în Bucureşti, str. Ocna Sibiului, 46-48, sector 1, şi este singurul service autorizat al producătorului japonez în România. Aici, aparatele şi obiectivele Nikon sunt reparate şi curăţate utilizând cele mai noi tehnologii, oferind aceleaşi standarde de calitate precum centele de service din ţările vest-europene. Service-ul Nikon deserveşte singura garanţie extinsă, de 3 ani, pentru aparate DSLR si obiective interschimbabile din România.