Subsidiara din România a grupului BSG, Seven Hills, în domeniul imobiliar, a investit pe piaţa imobiliară din ţară circa 500 de milioane de euro, sumă pe care şi-a propus să o dubleze anul acesta atât în Capitală cât şi în provincie, au declarat reprezentanţii companiei.

"Extinderea urmează să înceapă, foarte curând, cu proiectul rezidenţial Central Gardens din Ploieşti.” a declarat directorul de marketing al companiei Seven Hills, Nimrod Zvik.

Pe lângă proiectul West Park Residential, BSG, prin subsidiara Seven Hills, va dezvolta în România şi alte proiecte rezidenţiale în zona Pantelimon şi în câteva zone centrale din Bucureşti. Compania mai are în proiect construcţia a aproximativ 3.000 de vile în Săftica şi Corbeanca, dar şi a unor clădiri de birouri şi de centre comerciale, atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe, precum şi apartamente în Constanţa şi Braşov.

Seven Hills este subsidiara în România a BSG (Beny Steinmetz Group) pe domeniul imobiliar şi e implicată în dezvoltarea de proiecte rezidenţiale, de birouri şi comerciale. BSG este un investitor israelian cu proiecte în America de Nord şi nouă ţări europene. În ultimii ani BSG a dezvoltat proiecte rezidenţiale în Europa centrală şi de est, care cuprind peste 11.000 de locuinţe. Activitatea BSG cuprinde patru sectoare: resurse naturale, imobiliare, diamante şi pieţe de capital.

Data: 26 februarie 2008

Sursa: Seven Hills