Schimbarea se referă la căutarea unei diete potrivite

 Pentru mulți biohackeri, schimbarea se referă la căutarea unei diete potrivite sau cu mici schimbări ale stilului de viață care promit hiperbolizarea vieții. 

Cele mai populare forme de biohacking sunt nutrigenomica, biologia “do it yourself” și polizorul (în sensul că fiecare parte a corpului poate fi „pilită” pentru a ajunge la maximul posibil).

Dacă vreți să faceți biohacking cu cafea, este important să folosiți boabe curate, de bună calitate. Multe dintre cafelele de calitate comercială disponibile pe piață sunt îmbinate de micotoxine, pesticide, mucegaiuri și substanțe chimice dăunătoare care compromit rinichii, creierul, sistemul imunitar și funcția digestivă, scrie Forbes.

Biohacking pentru a contracara oboseala, energia scăzută și ceața creierului

James Bellis este fondatorul Balance Coffee, conceptul creat de el fiind acela de a oferi cafea curată și sănătoasă, în lupta cu oboseala, nivelurile scăzute de energie și ceața creierului. Pe site-ul său, James scrie: „Am avut un stil de viață hedonist, bând alcool aproape în fiecare zi. Totul a venit cu un preț. Energia, concentrarea și sănătatea mea au început să se prăbușească sub greutatea răsfățului. Această perioadă intensă m-a determinat să caut echilibrul.”

Căutarea unei cafele curate, delicioase și hrănitoare

James a înțeles că oamenii beau o cafea comercială, cu substanțe chimice dăunătoare, pesticide și toxine. Apoi și-a propus să construiască un brand care să servească doar cele mai curate și sănătoase cafele. De când a fost lansată, în 2020, Balance Coffee a condus conversația despre băuturile sănătoase și a ajutat la descoperirea adevărului din spatele boabelor de cafea de proastă calitate. Mai mult decât variantele de cafea organică, Balance Coffee se concentrează pe aprovizionarea meticuloasă, testare și pe prăjire.

Să știi când cafeaua este curată, obținută în mod responsabil

Brandurile create de el se laudă cu beneficii pentru sănătate, combinate cu arome excepționale. Cel mai bine vândut este Stability Blend, care reunește profilul de arome ale ciocolatei și nucilor. Este o combinație de cafea mediu-prăjită din două zone: Chiapas în Mexic și Munții Rwenzori din Uganda. „Prăjim și livrăm în 24 până la 48 de ore. Când cafeaua ajunge la ușa clientului nostru, este perfect odihnită și gata de băut pentru cel mai bun gust”, spune James, El recomandă să fie consumată în termen de patru săptămâni de la data prăjirii.

Biohacking cu cafea curată

Unul dintre instrumentele de biohacking valorifică cafeaua pentru menținerea energiei, concentrației și clarității. Amestecul Lion’s Mane de la Balance Coffee face exact acest lucru, deoarece combină ciupercile adaptogene cu cafeaua proaspăt prăjită. Recent, marca a lansat o gamă de elixiruri cu ciuperci care permit consumatorilor să-și creeze propriul amestec de wellness.

O ceașcă de cafea caldă continuă să fie cea mai importantă parte a dimineții pentru majoritatea oamenilor. Dar e bine de știut că există modalități de a face acest obicei mai sănătos pentru creier și pentru performanța generală. James Bellis,  fondatorul Balance Coffee recomandă: „Pregătiți o cafea Balance folosind metoda preferată de preparare, apoi adăugați ulei MCT (M8 Pure) derivat din ulei de nucă de cocos, nu ulei de palmier.

Adăugați și elixirul lichid de ciuperci Chaga pentru o performanță imediată a creierului și o scânteie de creativitate.” Aceste ciuperci sunt bogate în vitamine, minerale și substante nutritive, inclusiv vitamine din complexul B, vitamina D, potasiu, rubidiu, cesiu, aminoacizi, cupru, seleniu, zinc, fier, mangan, magneziu, calciu.