Simona Halep strălucește de fericire în această perioadă. În urmă cu scurt timp, ea a fost surprinsă într-o ipostază care îi va bucura pe fani!
Simona Halep a fost fotografiată luând masa într-un restaurant
Simona Halep strălucește de fericire, la doar o lună și jumătate de la primirea verdictului din partea ITIA.
Vineri, 20 octombrie 2023, sportiva a postat pe Instagram o imagine în care pare că ia masa la un restaurant de lux. Constănțeanca are un zâmbet uriaș pe chip și este îmbrăcată într-o rochie albastră, elegantă.
În ciuda perioadei pe care o traversează, ea pare să vrea să transmită fanilor și susținătorilor că nu se lasă doborâtă de probleme. Sportiva dă impresia că se bucură la maximum de perioada pe care suspendarea i-a oferit-o pentru odihnă și relaxare!
Dat fiind că pare a fi într-un restaurant, putem doar bănui că se bucură de mâncarea ei preferată. Fotografia este una specială și a fost făcută, mai mult ca sigur, de o persoană apropiată!
Din imagine pare că Halep se bucură de un desert. În urmă cu ceva timp, sportiva declara că mănâncă zilnic desert pentru că o face să se simtă bine.
„Am avut acelaşi mic dejun timp de zece zile la hotel. Ouă jumări şi un croissant cu ciocolată. La prânz, paste cu pui – foarte plictisitor. Seara, am avut peşte, pe care nu-l mănânc în mod normal, dar în această săptămână l-am avut în fiecare zi.
Cheesecake la desert în fiecare seară şi a mers destul de bine. Am avut desert în fiecare zi, nu mi-a lipsit. Mă face să mă simt mai bine”, spunea Simona Halep, potrivit Digisport.
Iată imaginea postată chiar de ea pe Instagram vineri seara:
Care este mâncarea preferată a Simonei Halep?
În urmă cu ceva timp, în presa românească circula rețeta pentru mâncarea preferată a Simonei Halep. Potrivit Click, aceasta ar fi paella cu creveţi.
În timpul plimbărilor sale prin lume, Halep a dezvoltat o mare pasiune pentru mâncarea tradiţională spaniolă paella. Sportiva nu este o gurmandă. Pentru că trebuie să se gândească întotdeauna la o alimentație echilibrată, ea a ales un tip de mâncare sănătoasă.
Pentru a pregăti această delicioasă mâncare tipic spaniolă, paella cu creveţi, care își are originile în regiunea Valenciei, vei avea nevoie de următoarele ingrediente:
– 100 de grame de creveți curățați
– 300 de grame de orez arborio
– 200 de grame de midii
– 50 ml de vin alb
– 2 ardei grași
– 1 ceapă
– 4 linguri de mazăre verde
– Câteva filamente de șofran
– 2 linguri de ulei de măsline
Primul pas este înmuierea șofranului în 4 linguri de apă călâie. După spălarea orezului, se călesc călit ceapa și ardeii tăiați foarte subțire în uleiul de măsline. După 5 minute, se adaugă orezul și un litru de apă fiartă. Se adaugă șofranul și se amestecă, păstrând totul la foc mediu, acoperit cu un capac.
Atunci când orezul pare a fi aproape gata, puteți amesteca din când în când. Penultimul pas este adăugarea vinului, midiilor și creveților peste orez. După 5-7 minute pe foc, se adaugă și mazărea fiartă în prealabil. După un minut, se oprește focul. Masa se poate servi caldă.