Ce ziceti de o calatorie cu avionul, dus, la „doar” 10.290 de dolari? O adevarata pomana. Sau o oferta speciala de bilet cu doua locuri la pretul de 20.100 de dolari? Puteti face si economii. Aceste preturi astronomice sunt pentru zborul inaugural al noului Airbus A380, iar cine doreste sa intre in istorie trebuie sa umble la portofel.

 

Zborul de inaugurare se va face pe ruta Singapore – Sydney, pe data de 25 octombrie, cu liniile aeriene Singapore Airlines, prima companie-client al noului Airbus A380. Compania a decis sa vanda biletele la licitatie pe eBay, iar cel care da cel mai mult se poate sui in avion. Pentru biletul care a inregistrat deja 10.290 de dolari mai exista patru zile de licitatie la dispozitie, asa ca totul este posibil. Banii vor fi donmati de Singapore Airlines mai multor orgnaizatii de binefacere.

 

Cel mai scump bilet este cel de la clasa nou-creata, denumita Singapore Airlines Suites, despre care se zice ca incarneaza culmea luxului in trasnportul aerian.

 

Singapore Airlines a comandat 19 aeronave A380, cu optiunea de a achizitiona inca sase, pentru un pret de catalog de 300 de milioane de dolari/aeronava.

 

Sursa: Liberation