www.primapagina.ro/istorieuniversala
O calatorie prin lumea site-urilor romanesti de isorie ar trebui sa inceapa neaparat cu aceasta pagina. Ea este de fapt o colectie de link-uri catre site-uri de istorie romanesti sau straine. Acopera aproape intreaga istorie a omenirii, incepand din antichitate si pana in zilele noastre. Totodata, pot fi gasite la aceasta locatie o serie de articole despre subiecte cum ar fi aromanii, caderea Bursei de pe Wall Street, Napoleon, razboiul hispano-american, Titanic, mituri, zei, personalitati, mistere ale istoriei etc. Sit-ul ofera link-uri si catre 8 muzee din Romania.

www.dacia.org
Site-ul oficial al Dacia Revival International Society, organizatoarea atat de controversatului Congres International de Dacologie „BUREBISTA 2001” care a avut loc in zilele de 15-16 august 2001 la hotelul Intercontinental din Bucuresti. Pot fi gasite articole cum ar fi In cautarea istoriei pierdute, Calatorie in Dacia – Tara Zeilor, De ce nu este tradus Codex RAHONCZY, Originea rasei umane.

https://roplace.tripod.com
Site-ul cuprinde fotografii si date istorice despre cateva locuri din Romania (Bucuresti, Campulung Muscel, Cluj-Napoca, Constanta, Sibiu, Bran, Curtea de Arges, Muntii Bucegi, Sinaia).

https://domino.kappa.ro/guvern/diverse.nsf/ Toate/Ist_ilustrata/$File/istoria_ilustrata.html
Site-ul contine peste 100 de fotografii ce au legatura cu istoria Romaniei, incepand din paleolitic si pana in zilele noastre.