Aceasta sucursală SIVECO va gestiona proiectele dezvoltate pentru ţările din regiune. “SIVECO este prezenta în spatiul țarilor aparținand Comunitații Statelor Independente cu proiecte educaţionale, dar intenţionăm să demarăm proiecte şi pentru domeniile eHealth, eCustoms, Customized Application Development, Enterprise Resources Planning (ERP)”, declară Adilkhan Mussin, directorul SIVECO Kazakhstan.

“Suntem onoraţi că prin intermediul proiectelor iniţiate de noi în Azerbaijan, Kazahstan şi Turkmenistan contribuim la consolidarea prestigiului României în aceasta zonă cu mare potenţial de dezvoltare”, spune Irina Socol, preşedinte şi director general SIVECO România.

Modernizarea portofoliului de produse, intrarea pe noi pieţe din Europa, Orientul Mijlociu, Comunitatea Statelor Independente şi nordul Africii şi creşterea constantă a cifrei de afaceri sunt ţintele companiei SIVECO România pentru următorii ani.
Astfel, SIVECO este unul dintre cei mai apreciaţi furnizori de conţinut educaţional din lume, oferind peste 39.000 de „obiecte reutilizabile de învăţare” (reusable learning objects) pentru 24.000 de şcoli din toată lumea. În 2005, pachetul de lecţii AeL „Advanced e-Learning Objects“ realizat de echipa de specialişti de la SIVECO România a fost apreciat ca “cel mai bun conţinut interactiv de eContent” în competiţia World Summit Award, organizată la World Summit on the Information Society, la care au participat 168 de ţări.