Siveco Romania a semnat un parteneriat cu compania Comarch din Polonia si va distribui soluțiile specializateale acesteia in Romania, informeaza un comunicat remis redactiei.  

Portofoliul Comarch care va fi distribuit de Siveco include o solutie pentru gestionarea afacerii pentru piața de asigurari prin sistemele Comarch de core-insurance (Viața și Non-Viața), management al portofoliului de asigurari, calculul comisioanelor, sistem de debt collection si CRM (Customer Relationship Management) dedicat, o  solutie pentru administrarea fondurilor de pensii private si o solutie de management al fondurilor de investiții. Totodata, Siveco va distribui solutiile Comarch Brokerage System, Custodie, Internet Banking si Internet Investment precum si sisteme de Core-Leasing.

Siveco a mai derulat proiecte in zona financiar-bancara pentru organizații precum Raiffeisen Bank, CEC, Citibank, Banca Comerciala Romana, Banca Transilvania, ING LIFE, Banca Naționala a Romaniei (BNR), Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) si Biroul de Credit.

Comarch Polonia este unul dintre cei mai importanti furnizori de soluții dedicate sectoarelor financiar, telecomunicații, guvernamental, intreprinderi mari și medii din Europa Centrala, cu in Germania, Franța, Belgia, USA, Panama, Finlanda, Rusia, Ucraina, Slovacia, Lituania și Emiratele Arabe Unite. Compania are 2.700 de angajati.

Siveco Romania este unul dintre cei mai importanți furnizori și integratori de soluții EAS, eLearning, eBusiness, eHealth, eGovernment și de proiecte software la cheie din Romania.

Sursa: Capital