Huawei Honor este cel mai nou smartphone produs de compania chineză care rulează pe plaforma Android 2.3.5 Gingerbread și care vine cu un ecran HD capacitiv de 4 inch. Datorită bateriei de 1.900 MAh cu care este dotat, Honor oferă cea mai lungă durată de viată a unei baterii pe segmentul smartphone-urilor cu ecran de 4-inch – astfel, utilizatorii pot vorbi și accesa funcțiile acestuia timp de aproximativ 3 zile cu o singură încărcare.

Cu un procesor de 1,4 GHz, două camere foto încorporate, una HDR de 8 megapixeli-și o cameră frontală de 2 megapixeli, Honor oferă caracteristici de top într-un corp subtire cu o grosime de doar 10,9 mm și o greutate de 140g.

Honor vine cu o interfață exclusivă Huawei, mai ușor de customizat și utilizat, precum și cu un widget dinamic pentru vreme. Smartphone-ul este dotat și cu un giroscop care permite o experiență de gaming mult mai bună. Noul telefon este certificat DLNA ceea ce asigură interoperabilitate cu alte echipamente certificate DLNA precum camere foto digitale, console de joc și televizoare. Astfel, utilizatorii vor putea să împărtășească mai ușor fotografii, muzică și clipuri video între aceste echipamente.

Honor va fi adus în România la inceputul anului viitor la un preţ de aproximativ 350-400 euro.

Huawei-Discovery Expedition: rezistă la apă, la praf și la șocuri

Un alt telefon pe care chinezii îl vor lansa anul viitor în ţara noastră este Discovery Expedition. Telefonul face parte din gama de produse în dezvoltare Discovery Expedition, brand-ul oficial de lifestyle al canalului de televiziune Discovery Channel. Noul dispozitiv este rezistent la apă, la praf, precum și la șocuri. Mai mult, Huawei-Discovery Expedition include un GPS, o busolă și un senzor G.
Telefonul se poate conecta cu ușurintă la reţelele sociale Facebook si Twitter, permiţându-le astfel utilizatorilor să împărtăşească cu cei dragi aventurile lor din călătorii. Modelul va ajunge în România la începutul anului viitor la un preţ de aproximativ 140 euro.