Reprezentanții companiei caută bucătari, lucrători gestionari și șefi de benzinării, se menționează într-un comunicat al companiei

Cele 50 de noi locuri de muncă sunt disponibile în rețeaua companiei din orașele Adjud, Bacău, Bucureşti, Cluj , Focşani şi Timişoara.

Criteriile de selecție pentru postul de bucătar sunt următoarele:
studii medii,
experienţă de minimum 1 an în pregătirea produselor de bucătărie rece şi caldă de tip fast-food,
bune abilităţi în gestiune, integritate şi corectitudine.

În cazul lucrătorilor gestionari își pot depune candidaturile persoanele cu studii medii, doritoare de a lucra în domeniul vânzărilor de carburant. Printre cerințele companiei pentru acest post se află: cunoştinţe de operare calculator, lucrul cu gestiunea, integritate şi corectitudine.

Pentru funcţia de şef staţie distribuţie carburant sunt căutaţi candidaţi cu studii superioare, care au experienţă de minimum 2 ani în domeniul vânzărilor de carburant, gestiuniide bani şi marfă, coordonării unei echipe şi administrării de bugete.

“Căutăm candidati care fie au deja o experienţă de lucru în domeniul în care compania activează, fie doresc sa înceapă şi să dezvolte o carieră în piaţa de retail cu carburant intr-o  companie aflata într-o dinamică de dezvoltare la nivel naţional. În prezent compania noastră are peste 300 de angajaţi la nivel naţional, dintre care mai mult de 40% au fost recrutaţi în cursul acestui an”, a declarat, în comunicat,  Emanuela Gheorghe Manager HR SOCAR Petroleum.

Cei care doresc să-și depună candidatorulor o pot face la adresa de email: recrutare@socarpetroleum.ro până în data de 31 decembrie anul curent.