Noua staţie inaugurată în oraşul Tg Neamţ dispune de pompe de alimentare ce pot deservi 4 consumatori concomitent şi este dotată şi cu o pompă cu debit mărit pentru autovehicolele de mare tonaj. „Benzinăria de la Târgu-Neamţ respectă standardele companiei în domeniu fiind prevăzută cu servicii inovative pentru piaţa românească. Cu acestă investiţie în valoare de 800.000 de euro  SOCAR a ajuns la o reţea de 14 benzinării active în zona Moldovei, care însumează un aparat administrativ de 220 de angajaţi”. Staţia de alimentare este dotată cu info-chioşc de orientare în trafic, tablete puse la dispoziţia clienţilor pentru accesare on-line şi consacratul Cafe Nar în care consumatorii pot beneficia de produse tradiţionale din Azerbaijan, precum fresh-ul de rodii sau cafeaua la nisip, se menţionează într-un comunicat al companiei.
„Vom continua să investim în zona de nord-est a ţării şi vom consolida o reţea care să sprijine economia locală şi să ofere servicii la standarde ridicate. Următoarele staţii de alimentare prevăzute în harta extinderii în zona de nord-est a ţării sunt oraşele Bacău, Focşani şi Roman. Anul 2013 va fi un nou an al investiţiilor SOCAR România în urma căruia compania va deveni un reper important pe piaţa carburanţilor din întreaga ţară”, a mai precizat Hamza Karimov, CEO SOCAR România.

În prezent Compania de Stat de Petrol şi Gaze Naturale din Azerbaijan deţine reţele de benzinării în Elveţia, România, Ukraina şi Georgia. Producţia anuală  se cifrează la 60 de milioane de tone de petrol şi 30 de miliarde de m3 de gaze naturale.
Despre planurile iniţiale ale companiei pe piaţa locală puteţi citi aici.