Compania a semnat recent un nou contract de închiriere cu Altex care ridică la 35% suprafaţa totală închiriată până în prezent, alături de alte 30% pentru care negocierile au ajuns în faza finală.

“Adora Mall dispune de toate condiţiile necesare pentru a deveni cel mai important centru comercial din regiune. Soluţiile de finanţare sunt deja într-o fază avansată, ceea ce ne va permite să demarăm proiectului”, a declarat  Ingo Nissen, development manager în cadrul Sonae Sierra România.
Până în prezent portughezii au mai semnat contracte cu retailerii Cora, Cinema City, Orsay, Inmedio, Arsis, Total Wash, Sport’s Pub, Maxbet şi Best of Bowling.
Compania şi-a exprimat intenţia, în 2008, de a construi în România trei centre comerciale la Ploieşti, Craiova şi Bucureşti, investiţii care totalizează circa 900 milioane euro, pentru care însă nu a fost anunţat programul de dezvoltare, revizuit din cauza problemelor financiare. Pentru toate cele trei proiectele, compania dispune de teren.
Sonae Sierra deţine 51 de centre comerciale la nivel internaţional, cu o suprafaţă totală de închiriat de peste două milioane de metri pătraţi.