Vânzările consolei PlayStation 3 (PS3), în perioada sărbătorilor de iarnă, au crescut cu 76% în comparaţie cu cele din aceeaşi perioadă a anului trecut, stabilind un nou record ale vânzărilor hardware PS3, din perioada unei vacanţe

Niponii de la Sony au anunţat că  platforma PlayStation 3 (PS3) s-a vândut în 3,8 milioane de unităţi  în perioada celor cinci săptămâni de sărbători de iarnă, începând cu ultima săptămână a lunii noiembrie 2009, la nivel internaţional.

Vânzările consolei PlayStation 3 (PS3), în perioada sărbătorilor de iarnă, au crescut cu 76% în comparaţie cu cele din aceeaşi perioadă a anului trecut, stabilind un nou record ale vânzărilor hardware PS3, din perioada unei vacanţe.

Succesul japonezilor se datorează  lansării versiunii PS3 Slim,  în vara anului trecut, care este mai subţire, mai economică şi nu în ultimul rând mai ieftină (1.200 lei). De asemenea, în perioada vacanţei de iarnă au fost lansate noi jocuri pe suport Blu-ray pentru sistemul PS3 precum: Uncharted 2: Among Thieves, Assassin’s Creed II, Call of Duty: Modern Warfare 2 şi Final Fantasy XIII.

Anul acesta vor fi lansate titluri precum God Of War 3, Gran Turismo 5, MAG, Heavy Rain şi ModNation Racers, iar japonezii au anunţat că vor introduce şi un nou Motion Controller.
SURSA: Sony