Sony Ericsson anunţă un nou telefon din gama Walkman™, adresat publicului larg: W205. Sony Ericsson W205 nu face compromisuri în ceea ce priveşte calitatea opţiunilor cu care este înzestrat: acesta oferă acces nelimitat la muzica preferată, cu ajutorul player-ului Walkman încorporat, a radio-ului şi a aplicaţiei de recunoaştere a melodiilor TrackID™.

W205 este un telefon slider dotat cu funcţii clasice pentru un reprezentant al gamei Walkman, printre care camera foto de 1.3 megapixeli, opţiunea de a trimite mesaje multimedia sau tehnologie Bluetooth™ de transfer a datelor.

“W205 este o opţiune naturală pentru cei care doresc să aibă acces la muzică în orice moment al zilei dar, mai ales, este foarte util pentru cei care nu au mai avut acces la un reprezentant al gamei Walkman™ până în acest moment. W205 este un slider stilat, perfect pentru a asculta muzica oriunde te afli” a declarat Timo Maassmann, Marketing Business Manager Sony Ericsson.

W205 Walkman™:

  • Muzică în mişcare
  • Experienţa Walkman™
  • Radio FM
  • TrackID™ – pentru a afla titlurile melodiilor preferate
  • Cameră foto de 1.3 megapixeli
  • Tehnologie Bluetooth™

Pentru a asculta muzică la un volum mai înalt, Sony Ericsson anunţă un nou accesoriu: difuzorul stand MS410, special creat pentru telefoanele din gama Walkman. Antena FM integrată precum şi mecanismul slide, special creat pentru a se ajusta dimensiunilor oricărui telefon sunt opţiunile speciale ale MS410 Snap-on Speaker Stand.

Noul  W205 Walkman™ este compatibil GSM/GPRS/900/1800 şi va fi disponibil pe pieţele locale din al treilea trimestru al 2009 la un pret de 349 RON.

MS410 Snap-on Speaker Stand va fi disponibil pe plan local din al doilea trimestru al anului 2009 la un pret de 109 RON.

Sony Ericsson este o companie internaţională de top, cu vânzări de peste 100 de milioane de telefoane în 2007. Una dintre valorile de bază ale companiei este diversitatea, Sony Ericsson având reprezentanţe în China, Europa, India, Japonia şi America de Nord. Compania a fost fondată în urma unui parteneriat de 50:50 între Sony şi Ericsson, în octombrie 2001, iar sediul său central este stabilit la Londra.