Sony Ericsson a lansat modelul Z710i in Romania, telefon mobil cu functii de divertisment dar si anumite caracteristici business, informeaza un comunicat al companiei. 

“Z710i ofera multe functii de care au nevoie oamenii de afaceri din ziua de azi, cum ar fi sincronizarea cu PC-ul pentru a fi la zi cu contactele si agenda de lucru, iar designul sofisticat se potriveste cu viata profesionala din ziua de azi.”, spune Jan Wäreby, Corporate Executive Vice President, Head of Sales and Marketing, la Sony Ericsson. 

Noul model Sony Ericsson incorporeaza o camera foto de 2 megapixeli, jocuri 3D, radio,  un media player care reda toate formatele audio populare printre care noul e-AAC+, si vine standard cu un card de memorie de 64 de mb, fiind disponibile carduri de memorie de pana la 1GB. 

Caracteristicile de business includ functia de trimitere a unui e-mail printr-un singur buton si fluxuri RSS. Aplicatiile pentru PC includ sincronizarea agendei telefonice, a agendei si compatibilitatea USB. Z710i detine browser-ul complet Access NetFront care ofera acces la Internet ca de pe un PC, tehnologia Bluetooth 2.0 cu HDR (high data rate – rata mare de transfer a datelor) pentru conectarea accesoriilor ca headset-urile wireless si kit-urile handsfree pentru masina, si permite redarea stereo online prin Bluetooth cu profil A2DP. 

Z710i este un telefon quadband EDGE/GPRS si este disponibil in doua culori, Twilight Black sau Metallic Sand.  

Sony Ericsson Mobile Communications AB a fost fondata in 2001 de catre Telefonaktiebolaget LM Ericsson si Sony Corporation, are sediul central la Londra si peste 5.000 de angajati in intreaga lume in cercetare, dezvoltare, design, vanzari, marketing, distributie si suport.

Sursa: Capital 20 Noiembrie 2006