Sony Ericsson anunţă demararea unei noi etape a campaniei Smile Hunt prin care urmează să fie selectat ambasadorul naţional pentru cea mai mare competiţie internaţională de zâmbete.

Sony Ericsson România va premia cele mai reuşite zece fotografii înscrise de participanţii locali cu telefoane din gama Cybershot iar câştigătorul final va deveni ambasadorul României în competiţia internaţională de zâmbete. Acesta va fi premiat cu un telefon C905 cu tehnologie Smile Shutter inclusă, precum şi bilete VIP la unul dintre cele mai aşteptate concerte ale anului 2009 din România.

Ulterior, ambasadorul local va intra în competiţia internaţională pentru zâmbete, unde va înscrie fotografii surprinse în cadrul evenimentelor la care a participat.

Fiecare participant (Smile Hunter) la campanie va trebui să surprindă zâmbete unice şi autentice. Provocarea constă în a imortaliza cât mai multe zâmbete cu ajutorul camerei foto de pe telefonul personal şi a lansa aceste fotografii în competiţia internaţională. Fotografiile vor trebui însoţite de o descriere a poveştii din spatele fiecărui zâmbet.

Competiţia se va desfăşura în peste 40 de ţări,  iar participanţii la concurs îşi vor încărca cele mai reuşite fotografii pe site-ul dedicat campaniei: https://www.sonyericsson.com/smilehunter.Participanţii vor avea oportunitatea de a fi selectaţi pentru a face parte din grupul oficial de reprezentanţi ai campaniei Smile Hunt, vor putea fi votaţi la categoria “Alegerea publicului” sau la categoria “Alegerea juriului”. 

La nivel local, 10 câştigători din România vor fi premiaţi cu telefoane Sony Ericsson C510, din gama Cybershot, cu tehnologie Smile Shutter încorporată. Pentru a deveni ambasadorul României în competiţia Smile Hunt, participanţii vor trebui să se înscrie în perioada 1 mai-1 august  2009 pe site-ul dedicate competiţiei, la rubrica “Cum devii Smile Ambassador pentru Sony Ericsson”

Campania Smile Hunt reprezintă modalitatea Sony Ericsson de a aduce în faţa publicului larg noua tehnologie Smile Shutter cu care sunt dotate telefoanele din gama Cybershot, C510 şi C905(a doua variantă dezvoltată a acestui model) . Această tehnologie presupune că orice telefon care are o cameră foto cu opţinea Smile Shutter va putea pune în lumină cel mai reuşit zâmbet dintr-o fotografie.

Cei care doresc să se înscrie în competiţie, pot accesa link-ul de mai jos pentru a afla condiţiile necesare pentru  participarea la concursul Smile Hunt: https://www.sonyericsson.com/smilehunter

În cazul în care câştigătorul este din afara Bucureştiului, Sony Ericsson va asigura transportul şi cazarea pentru o noapte în Bucureşti pentru acesta şi o persoană.

Sony Ericsson este o companie internaţională de top, cu vânzări de peste 100 de milioane de telefoane în 2007. Una dintre valorile de bază ale companiei este diversitatea, Sony Ericsson având reprezentanţe în China, Europa, India, Japonia şi America de Nord. Compania a fost fondată în urma unui parteneriat de 50:50 între Sony şi Ericsson, în octombrie 2001, iar sediul său central este stabilit la Londra.