”În cazul încasărilor, chiar dacă nu au avut același ritm cu solicitările, totuși și aici creșterea este de 10%, atât pe segmentul de turism de weekend, cât și pe segmentul corporate, pentru team building-uri, în special datorită ofertei de Mărțișor”, spune dr. Ștefan Jianu, coproprietar al Bali Spa Cornu.

În primul trimestru, pachetele oferite pentru corporate au fost reduse la 75 de euro de persoană pe zi, în cameră dublă, având incluse servicii de Spa și întreținere corporală, pensiune completă, acces la piscină interioară, fitness și saună, precum și un masaj balinez.  Iar dacă grupul a ocupat 15 camere, s-a mai adăugat un discount de 10%, sala de conferințe și coffee break-urile fiind gratuite.

Pentru perioada Paștelui, Bali Spa Cornu anunță o nouă ofertă: 75 de euro pe zi pentru toate categoriile de clienți, cu totul inclus: masa tradițională de Paște, masaje și ritualuri balineze, proceduri Spa, piscină, Jacuzzi. ”În noaptea de Înviere, turiștii vor putea merge la Mănăstirea Sf. Ioan Evanghelistul din Cornu și vor avea de ales între meniuri bucovinene și meniuri balineze”, mai spune Ștefan Jianu.

Pentru lunile următoare, Ștefan Jianu estimează o creștere de 15-20% a cererilor pentru Bali Spa Cornu, în contextul în care această piață ”s-a mai dezghețat” față de anul trecut, publicul țintă fiind mai ”hotărât” să-și petreacă vacanțele în locuri în care poate beneficia de Spa și de diete sanatoase.
 
Bali Spa Cornu se află la mai puțin de 100 km de București, în localitatea Cornu. Centrul a fost deschis în vara anului 2007, după o investiție de circa 1,5 milioane de euro. Intrând în categoria ”hotel de 4 stele”, dezvoltat pe 1.200 mp, Bali Spa Cornu are 15 camere și multe dependințe.Întregul complex se întinde pe o suprafață de 5.000 mp. Firma care deține Bali Spa Cornu este ProEstetica Sana, în care doctorii Jianu sunt asociați cu un partener olandez.