În urma achiziției, Splendid își va schimba numele în Httpool România. Până acum, Httpool România a fost numele agenției locale de media a rețelei digitale Httpool, care și-a schimbat de asemenea numele de luna aceasta, în H Media, care își va continua activitățile separat de Httpool România .
Splendid Interactive reprezintă circa 70 de site-uri, iar printre clienții săi de online și mobile advertising se numără Vodafone, Romtelecom, Disney, TVR și Top Gear. Httpool România va fi condusă de Cristi Marinescu și Laurentiu Pop.

Din moment ce România este  una dintre pieţele cu cel mai mare potenţial de creştere, Httpool a decis să-şi consolideze poziţia pe piaţă pe termen lung. Parteneriatul cu Splendid Interactive ne va permite să ne adresăm pieţei şi să avem acces la toate oportunităţile oferite de aceasta,  a declarat Timotej Gala, director EMEA în cadrul rețelei internaționale Httpool.
Httpool Group este furnizor de servicii de publicitate online şi mobile advertising pe piaţa din Europa Centrală şi de Est prezent şi în Asia, cu sediile principale în Marea Britanie şi Germania,  cu acoperire internaţională şi este concentrat pe ţările emergente.