Regia de vânzări Splendid Media Interactive a anunţat primul său parteneriat cu trustul Ringier, prin care va vinde publicitate pentru site-ul revistei Capital.

Contractul prevede administrarea, în exclusivitate, a tuturor spaţiilor dedicate campaniilor publicitare, precum şi a proiectelor speciale. Colaborarea dintre publicaţia economică şi regia de media devine efectivă din luna februarie 2007, până la sfârşitul anului 2008. Capital.ro este cea mai importantă publicaţie online de business din România.

Conform ultimelor date de pe site-ul Trafic.ro, site-ul Capital are în medie 170.000 de vizitatori unici pe lună, aceştia accesând în medie un milion de pagini lunar. „Căutăm, prin parteneriatul cu Splendid Media Interactive, să accelerăm dezvoltarea businessului nostru online, într-un moment de efervescenţă al evoluţiei acestei pieţe. Continuăm să costruim un produs serios, credibil, versatil, care şi-a câştigat deja o audienţă exigentă, extrem de atrăgătoare pentru anumiţi clienţi de publicitate“, a declarat Iulia Dinu, director executiv Ringier – divizia de ziare de referinţă şi publicaţii economice. Regia Splendid Media are în portofoliu clienţi precum Societatea Română de Televiziune, revistele Ciao!, Level, CHIP-Computer&Communications.