Squash-ul îmbină forţa cu viteza şi agilitatea mişcărilor, fiind, totodată, un sport de rezistenţă şi de tactică. Jocul de squash reprezintă o metodă de antrenament complex, care solicită atât membrele superioare, cât şi muşchii picioarelor. Acesta necesită un teren marcat şi o sală specială, cu patru pereţi. Terenul este dreptunghiular, cu peretele frontal marcat.  De-a lungul peretelui frontal, este trasată linia de serviciu. Se joacă 3 seturi până se obţin 15 puncte, iar în competiţiile oficiale, pentru ca spectatorii să poată urmări meciul, spaţiul de joc are pereţii transparenţi. Interesant la acest sport este faptul că mingile au culori diferite în funcţie de nivelul jucătorului.
Squash-ul este cu atât mai interesant cu cât este singurul sport cu rachetă în care jucătorii împart acelaşi spaţiu. Acest lucru face ca jocul de squash să fie foarte dinamic şi competitiv, într-o oră de squash putând fi arse până la 1.000 calorii.
Stejarii Country Club – unul dintre cele mai impresionante proiecte din Europa de Est – va fi lansat în toamna acestui an în zona de nord a Bucureștiului și vine în întâmpinarea celor ce îşi doresc să practice squash-ul, precum și alte sporturi într-un mediu cât mai plăcut. Pentru membrii complexului care îşi doresc să beneficieze de un antrenament susținut, Stejarii Country Club va pune la dispoziţia lor personal specializat şi antrenori cu performanţe internaţionale.
Pentru mai multe informații despre Stejarii Country Club, vă invităm să accesați site-ul www.stejariicountryclub.ro.