Producatorul de mobila Staer International a deschis cel mai mare magazin al companiei, in orasul Arad, dupa o investitie de 1 milion de euro.

Noul showroom este situat in cadrul complexului comercial Armonia Center dispne de o suprafata de peste 4.500 metri patrati, si ofera clientilor de la produse de mobilier si decoratiuni, pana la corpuri de iluminat, aparate electrocasnice, solutii de finisare a peretilor si pardoselilor si obiecte sanitare. Prin nou showroom Staer a creat 50 de noi locuri de munca.

„Noul magazin din Arad reprezinta o dubla reusita pentru noi – pe de o parte deoarece este cel mai mare showroom al retelei, iar pe de alta parte pentru ca aducem un concept nou pentru clientii nostri”, a declarat Claudiu Buduruta, Director de Comunicare Staer.

Companie cu capital integral romanesc, Staer a fost infiintata in anul 1992 si dispune de o retea de 26 de magazine in majoritatea oraselor mari si mijlocii din tara. Staer are in prezent o unitate proprie de productie in Galati, un parc auto de 106 camioane si peste 800 de salariati.

Staer a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de 30,44 milioane euro, in crestere cu aproximativ 32% fata de anul 2006. Volumul total de investitii in anul 2007 a fost de 2,8 milioane de euro.

Sursa: Staer