Unite ale Americii si Canada, care se tarifeaza cu 0,19 USD/minut indiferent de destinatie. Accesul la acest serviciu se acorda in baza platii unui abonament lunar in valoare de 3 USD, care se adauga oricarui abonament Zapp de voce sau date, fara a mai fi necesara constituirea vreunui depozit de garantie.

Solutii IBM pentru mesageria vocala Connex
IBM a anuntat extinderea colaborarii sale cu Connex, pentru a pune la dispozitia clientilor operatorului de telefonie mobila servicii avansate de mesagerie vocala. Connex foloseste tehnologia IBM pentru dezvoltarea serviciului Connex Vox. Acesta administreaza mesageria vocala accesibila atat prin telefon, cat si prin intermediul Internetului. Cu noua solutie, clientii Connex beneficiaza de mesagerie vocala sofisticata, incluzand notificari prin SMS si gestionarea mesajelor fax. Solutia este construita folosind tehnologii de varf IBM. „Am ales IBM datorita capacitatii sale de a implementa o solutie atractiva de mesagerie vocala, bazata pe o platforma si o arhitectura deschise”, a declarat Vishant Vora, director de retele la Connex.

Operatorii CATV vor sa lupte cu pirateria prin legi si educatie
Astral Telecom si HBO Romania s-au aliat pentru a lupta impotriva pirateriei. HBO a demarat un proiect prin initierea de campanii educative si sustinerea pe langa autoritati a unor masuri legislative care sa protejeze aceasta industrie. Astral Telecom isi protejeaza reteaua cu ajutorul unor constructii speciale de protectie a retelei si dotarea cu dispozitive de acces conditionat care, teoretic, nu pot fi reproduse artizanal. „In Romania, rata celor care platesc pentru serviciul pus la dispozitie de noi este de numai 25-30%, restul fiind pirati. Acest procent este ingrijorator tocmai pentru ca demonstreaza ca pirateria de semnal TV nu este perceputa ca o contraventie in randul populatiei noastre”, este de parere George Vascan, director general HBO Romania.

Concurs de fotografie prin MMS
Concursul de fotografie „Vezi Orange” a ajuns la a doua editie si este deschis atat fotografilor amatori, cat si celor profesionisti si cuprinde trei categorii: fotografii alb-negru, fotografii color si fotografii Mesaje Multimedia. Orice concurent poate trimite pana la 31 octombrie un numar de maximum 20 de fotografii pe hartie fotografica, diapozitive sau fotografii in format digital care pot fi trimise si prin serviciul Mesaje Multimedia, premiile variind intre 1.500 si 500 USD.