Stagiul de practică oferă unui student norocos şansa unică în viaţă de a lucra la un proiect nou, care se poate transforma într-un element esenţial al vieţii noastre de zi cu zi.

Competiţia este deschisă tuturor studenţilor care oferă o soluţie interesantă la o problemă zilnică. Poate că soluţia respectivă ajută oamenii să coboare din pat dimineaţa, le rezolvă enigmele culinare sau îi ajută în lupta pentru reducerea consumului de energie. Pentru a lua parte la competiţie, studenţii trebuie doar să realizeze o schiţă a ideii pe care o au, să fotografieze schiţa şi să o partajeze pe Twitter cu eticheta #GetItDownOnPaper până la 27 mai 2013 (https://vimeo.com/63364368).

„Căutăm o persoană plină de entuziasm, originalitate şi curiozitate autentică. Aceasta este o oportunitate unică pentru pasionaţii de ştiinţă de a lucra la tehnologii de ultimă oră şi la un proiect care poate ajunge eventual în faza de producţie. La Sharp Laboratories of Europe, avem precedente excelente în ceea ce priveşte produsele inovatoare şi invenţia de tehnologii noi, dar, la baza a tot ceea ce facem, se află oamenii şi este esenţial să educăm generaţia următoare. Succes şi abia aşteptăm să vedem ce idei aveţi, ” a declarat Ian Thompson, director la Sharp Laboratories.

Zilnic, oamenii de ştiinţă de la Sharp Laboratories lucrează pentru a veni cu idei şi tehnologii noi, de care poate beneficia societatea. Laboratorul este responsabil pentru inovaţii de ultimă oră, precum tehnologia LCD mobilă, cartelele inteligente, DualView, conceptul „un laborator în palmă” şi multe altele care au contribuit la rezolvarea unei necesităţi umane autentice.

O comisie de experţi de la Sharp Labs va selecţiona proiectele propuse, alegând 3 finalişti, iar Humans Invent va purta cu fiecare finalist o discuţie despre ideea sa şi modul în care va funcţiona. Termenul limită pentru depunerea propunerilor este 27 mai. Câştigătorul va fi anunţat pe www.HumansInvent.com în data de 10 iunie, iar stagiul de practică va începe în data de 1 iulie, având o durată de 2 luni. Succes şi reţineţi: #GetItDownOnPaper.