Grupul Studio Moderna, cea mai mare companie de marketing direct din Europa Centrală şi de Est, a deschis un nou magazin în Bucuresti, fiind al 7-lea magazin propriu din România. Noul magazin are o suprafaţă de 90 metri pătraţi şi se află situat în AFI Palace Cotroceni.

“Ne-am dorit să trecem dincolo de sticla ecranului TV, pentru a fi şi mai aproape de consumatori, oferindu-le produse de calitate din gama Dormeo, Kosmodisk şi  Top-Shop: electrocasnice mici, produse pentru fitness, saltele, perne, pilote şi accesorii de baie”, a declarat Angela Biletcaia, Managing Director al Studio Moderna Romania.

“În aceste momente economice dificile, noi ne declarăm intenţia de a continua politica investiţională axată pe rezulatate pe termen mediu şi lung. Acesta înseamnă a profita de oportunităţile oferite de piaţă, de avantajele competitive ale unei companii ce se adaptează strategic unui mediu dinamic şi în continuă schimbare. Cu acest magazin ne extindem reţeaua cu centre proprii de distribuţie, pe lângă canalele tradiţionale de distribuţie : home-shopping si on-line, precum şi colaborarea cu marile lanţuri de retail din toată ţară ”, a adaugat Angela Biletcaia.

Grupul Studio Moderna este prezent pe 19  pieţe din Europa Centrală şi de Est si activează în  România din 2002.