Gadget-ul cel mai la moda, iPod, a ajuns iarasi pe prima pagina a ziarelor. Si asta nu pentru ca s-ar fi ieftinit sau a primit vreun update, ci pentru ca a luat foc in timp ce functiona.

Un angajat american al aeroportului Hartsfield-Jackson Atlanta International s-a plans ca a fost la un pas de a suferi arsuri grave dupa ce iPod-ul pe care il tinea in buzunar a luat foc. Marele sau noroc a fost ca mai avea o legitimatie din plastic in buzunar, care l-a salvat de la o arsura puternica pe picior.

Renumitul iPod Nano foloseste o baterie de tip lithium-ion, care a dat multe batai de cap si producatorilor de laptop-uri, intrucat uneori se aprinde spontan si arde cu fum gros, dupa mai multe ore de utilizare.

Angajatul aeroprotului, Danny Williams, a decalrat ca este posibil sa ceara despagubiri din partea companiei Apple, mai ales ca a fost la un pas de a fi arestat de catre agentii de paza ai aeroportului, care au devenit suspiciosi in momentul in care l-au vazut cu pantalonii fumegand. Williams ar fi putut fi considerat un terorist periculos si arestat pe loc. 

Sursa: FOX News