Atunci cand a deschis primul bar in Bucuresti, Mircea Chera nu se gandea ca acesta ar putea deveni vreodata principala sa sursa de venituri. Voia un loc unde sa se intalneasca, la o bere, cu prietenii. Muncise timp de sase ani ca barman, dintre care doi in Germania, si stia foarte bine cum functioneaza un astfel de local. A
Succesul unui bar se naste din experienta

21 octombrie 1999, 12:00
Ultima modificare în 21 octombrie 1999, 15:00
Atunci cand a deschis primul bar in Bucuresti, Mircea Chera nu se gandea ca acesta ar putea deveni vreodata principala sa sursa de venituri. Voia un loc unde sa se intalneasca, la o bere, cu prietenii. Muncise timp de sase ani ca barman, dintre care doi in Germania, si stia foarte bine cum functioneaza un astfel de local. A
Etichete: arhiva
Publicat in categoriile: Arhiva
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Publicat in categoriile: Arhiva
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook