Compania e formată dintr-un grup de matematicieni, informaticieni şi psihologi şi în ultimii ani şi-a îndreptat atenţia spre domeniul de vizualizare a informaţiei.

Challenger Network Graph  este o aplicaţie de Facebook care permite vizualizarea prietenilor şi a relaţiilor dintre ei. Se pot vizualiza prietenii în funcţie de relaţiile de prietenie, oraşe, filme, cărţi sau muzica preferată.

Sunt automat evidentiaţi prietenii care au post-uri recente pe Facebook, iar folosind zoom-in – cu scroll de mouse se pot citi detalii depre prieteni.  Folosind butonul de statistici extinse sau mouse over pe modulele de pe minimap se poate vedea câte un tag cloud pentru fiecare modul/cluster. Alte opţiuni ca: filtrare, căutare rapidă, share capturează graful de pe ecran şi îl postează pe Facebook.

Aplicaţia permite căutări şi pe Twitter, iar rezultatele sunt transformate într-un graf care conţine tweet-uri, useri şi topic-uri. De pe prima pagina a aplicaţiei se poate accesa şi o pagină de help pentru anumite functionalităţi mai avansate. Aplicaţia grupează tweet-urile şi detectează topicuri importante.