Ciurul rotativ mobil Komptech Cribus 2800 Hybrid, cu o performanță ridicată de sortare a deșeurilor și o mobilitate de excepție care ajută la reducerea costurilor, are următoarele specificații:
- buncăr de 5 m³, pentru funcționare neîntreruptă
- bandă alimentare buncăr eficientă, rezistență la uzuri mari
- suprafață efectivă de cernere de 28 m2compatibilă cu încărcări mari și randament ridicat/m2
- bandă de descărcare dintr-o bucată, pentru fracția fină – elimină pierderile de transfer
- proiectare optimă a functiilor de control, operațiuni auto-explicative
“Suntem direct interesați și acordăm o atenție deosebită managementului eficient al deșeurilor, precum și procesării, tratării mecanice și colectării selective a deșeurilor. Din acest motiv, ne bucurăm să anunțăm recepționarea celui mai mare ciur mobil hibrid din România. Acest echipament reprezintă, la momentul actual, cea mai bună soluție pentru sortarea deșeurilor municipale solide, a RDF-urilor, a compostului, a lemnului tocat, a biomasei și a deșeurilor vegetale, a pământului sau agregatelor. Supercom S.A. investește constant în cercetare și în echipamente de lucru pentru a oferi servicii de salubritate la cele mai înalte standarde europene și globale,” a declarat Ilie Ionel Ciuclea, Președinte al S.C. Supercom S.A.
Komptech Cribus 2800 a redefinit termenul de ciur cu tambur mobil și a stabilit noi criterii de referință în industrie. În urma numeroaselor inovații, a fost creată o mașină cu cel mai înalt nivel de funcționalitate și rentabilitate.
Supercom este unul dintre cei mai mari operatori de salubritate din România, care își desfășoară activitatea în mod sustenabil în București, Dâmbovița, Bistrița, Hunedoara, Caraș-Severin, Ilfov, Ialomița și Gorj.
Komptech este un furnizor internațional de tehnologie de top pentru mașini și sisteme pentru tratarea mecanică și mecano-biologică a deșeurilor solide (municipal) și pentru tratarea biomasei ca sursă de energie regenerabilă. Gama de produse include peste 30 de tipuri diferite de mașini, care acoperă toate etapele cheie ale procesului în manipularea modernă a deșeurilor – mărunțire/tocare, separare și tratare biologică. Accentul se pune întotdeauna pe tehnologii și pe soluții inovatoare care asigură un beneficiu maxim pentru clienți. Compania își desfășoară activitatea în domenii precum cele de compostare, fermentație, tratamentul biomasei, tratarea deșeurilor mecanice și mecanico-biologice, tratamentul combustibililor derivați din deșeuri, tratarea deșeurilor lemnoase și aplicații speciale pentru mărunțire și separare.