Sorin Mititelu, Managerul Executiv al Departamentului de Retail din cadrul Băncii Comerciale Romane, va prelua conducerea interimară a BCR Asigurări de Viaţă, odată cu plecarea Florinei Vizinteanu, potrivit unui anunţ al VIG.
Mutarea va însemna plecarea lui Mititelu din grupul bancar unde a lucrat în ultimii şapte ani.  

Sorin Mititelu are o experienţă de aproape 20 de ani în domeniul bancar, atât pe segmentele de corporate, cât şi pe cel de retail. Acesta s-a alăturat echipei BCR la finele anului 2007, ocupând poziţia de Manager Executiv pe segmentul de Dezvoltare a Afacerilor şi Produse de Retail. Ulterior, în 2010, acesta a fost numit Manager Executiv al Departamentului de Retail, funcţie pe care a ocupat-o până în prezent. BCR Asigurări de Viaţă are ca acţionar majoritar grupul austriac VIG care mai deţine în România şi companiile Omniasig şi Asirom fiind în acelaşi timp şi cel mai mare acţionar din sistemul de asigurări autohton.
BCR Asigurări de Viaţă este o companie de top 3 din pe piaţa asigurărilor de viaţă care îşi desfăşoară activitatea în strânsă legătură cu BCR. Sucursalele băncii reprezintă principalul canal de vânzarea al asigurătorului. O bună parte a poliţelor din portofoliul BCR Asigurări este reprezentată de diverse tipuri  de asigurări pentru credite  Capital a trimis deja mai multe întrebări către VIG iar răspunsurile le vom publica imediat după ce le vom primi.