Prețurile pentru un zbor dus-întros pornesc de la 182 euro, cu toate taxele incluse, pentru un loc în clasa economică. Într-o primă fază și zborurile către Porto (via Lisabona) au același preț. De asemenea, zborul TAP le oferă românilor posibilitatea de a călători și către insulele portugheze la prețuri mai mici decât până acum.
Conform aceleiași surse (https://airclicks.net/2012/04), cursele vor fi operate de trei ori pe săptămână cu aeronave Airbus 319, configurate în două clase: Economy și Business. În prezent, nu se știe dacă această rută va fi păstrată numai până la finalul orarului de vară – ultimul zbor direct disponibil acum este pe 26 octombrie.
Pe această rută mai operează și Blue Air, compania low-cost românească, și prima care a lansat o cursă directă între cele două capitale. De anul trecut, ruta Blue Air este operată numai în perioada martie – octombrie (orarul de vara), oficialii companiei motivând că în timpul iernii nu există suficientă cerere (ruta a fost operată pentru mai mulți ani și iarna, dar în perioada problemelor financiare cu care s-a confruntat compania Blue Air, anumite rute neprofitabile au fost anulate).