Evident, promoțiile sunt valabile doar pe perioada Târgului de Turism. Cum explică Cristian Pandel, managerul agenției, aceste oferte? ””Ne-am propus ca în 2013 să nu mai lăsăm acasă niciun turist din România care-și dorește să plece în vacanță, așa că la Târgul de Turism venim cu un concept nou, pe care l-am denumit Crazy Shake și care e inspirat din fenomenul Harlem Shake, cea mai virală metodă de combatere colectivă a stresului. După câteva minute în care toată lumea scapă de stres, scuturându-se în fel și chip pe ritmurile atât de specifice, începe nebunia ofertelor de nerefuzat. Suntem alături de toți turiștii noștri și îi sprijinim, atât în ceea ce privește consultanța turistică, cât și găsirea unor vacanțe croite pe buzunarul lor”, spune Pandel. Oferta de un euro este pentru șapte nopți de cazare în Grecia continentală, transportul neefiind inclus în tarif.

Și pentru că periaoda de early booking se apropie de final, Pegas Holiday a extins reducerea de 52% pentru o croazieră all inclusive Brizele Mediteranei, cu plecare începând din 7 mai. În tariful sunt incluse transportul cu avionul, transferurile, 7 nopți cazare cu all inclusive și asistență turistică. La bordul vasului, turiștii au toate facilitățile de lux: jucuzzi, SPA, saună, masaj, cocktailuri, shopping duty free și vor ajunge în Florența, Pisa, pe Coasta de Azur, dar și în Barcelona și Tunisia.
La aceeași agenție, alte destinații precum Grecia și Dubai își păstrează reducerile de până la 40%.  

"Cu cele 300 de unități de cazare în portofoliu, de la Mamaia și până la Vama Veche, putem spune că avem, de departe, cea mai diversificată ofertă de vacanță pentru litoralul românesc”, declară Adrian Voican, director al agenției Bibi Touring, specializată exclusiv pe vacanțe în România, și prima care a adus în țară conceptul de înscrieri timpurii și Bebe All. ”Prin urmare, la Târgul de Turism de la Romexpo, oferim gratuități și facilități pentru familiile cu copii. Ca noutate, avem programul Senior Voyage pe litoralul românesc, dar și vacanțe în zone montane din România, în Deltă și city break-uri în orașe importante din România", declară Adrian Voican.