Sistemul All TV îți transformă televizorul într-unul inteligent prin conectarea la tableta Allview. Tot divertismentul de pe tableta personală, fie că sunt jocuri, știri, fie filme sau rețele de socializare va putea fi afișat și controlat pe televizorul personal. Pachetul conține suportul pentru tabletă, un cablu HDMI, telecomanda care funcționează ca un mouse ce are încorporată o minitastatură QWERTY și aplicația software All TV.

Telecomanda controlează conținutul de pe televizor prin mișcări naturale și comode ale mâinii de la o distanță de până la 30 de metri. Aceasta dispune de două fețe:
–    Prima dintre ele dispune de 4 taste rapide cu ajutorul cărora poți să navighezi ușor prin diverse interfețe, poti naviga printre aplicațiile din meniu, poti derula sus-jos/stânga-dreapta în paginile web. Poate fi utilizat ca “game controler”.
–    Pe cealaltă față, telecomanda dispune de o tastatură QWERTY cu care vei putea comunica ușor cu prietenii pe site-urile de socializare sau vei putea căuta informații pe Internet în cel mai confortabil mod.

Aplicația All TV a fost creată special cu gândul la utilizatori pentru a le facilita accesul la aplicațiile preferate, acest lucru realizându-se prin intermediul unei interfețe intuitive. Aceasta înglobează scurtături către aplicațiile favorite, cu opțiuni multiple de gestionare și grupare pe categorii precum Multimedia, Jocuri, Social Media și Internet browsing. Astfel, orice aplicație va fi la un click distantă. Aplicația All TV poate fi descărcată din magazinul de aplicații Aply Store.

Folosind aplicațiile dedicate precum Yahoo! și Skype, cu AllTV utilizatorii pot efectua apeluri de voce sau video și pot trimite mesaje. În timpul apelurilor video imaginile transmise de cameră se pot vedea direct pe televizor. Printre cele mai importante funcționalități ale pachetului All TV se numără rularea filmelor și a celor mai populare jocuri Android. Vizionarea filmelor cu All TV direct pe televizor oferă un confort fără precedent utilizatorilor care prin aplicația SeeNow au acces la cele mai fascinante documentare, cele mai captivante filme și posturi TV transmise în timp real. În ceea ce privește rularea jocurilor, funcția de
air-mouse a telecomenzii crează prin atmosfera antrenantă o experiență de joc unică.

Pe lângă multe alte functionalități de ultimă generație, utilizatorii au posibilitatea de a naviga pe Internet direct de pe televizor, doar prin apăsarea unui buton. Aceștia vor naviga pe Internet cu ajutorul telecomenzii intuitive, putându-se bucura de melodiile preferate, videoclipuri  sau informații de pe Internet.

Pachetul AllTV va avea un preț de 250 de lei.