Există multe moduri de a folosi ChatGPT pe telefonul cu Android, cel mai simplu fiind prin aplicația oficială ChatGPT a OpenAI pentru Android.
Odată ce deschideți aplicația, trebuie doar să introduceți sau să dictați o interogare și apoi să așteptați câteva secunde pentru ca chatbot-ul să proceseze și să vină cu un răspuns.
Așa veți putea pune o întrebare chatbot-ului
După ani în care ați folosit Google Assistant utilizând un gest sau rostind un cuvânt, ar trebui să lansați manual aplicația ChatGPT pentru a pune o întrebare chatbot-ului. Din fericire, se pare că OpenAI a fost perfect conștient de această problemă, deoarece codul din cea mai recentă versiune a aplicației pentru Android ChatGPT sugerează că o veți putea seta ca aplicație asistent implicită, potrivit Adroidauthority.
Dacă doriți să puneți o întrebare ChatGPT de pe telefonul Android, fie trebuie să navigați la site-ul web OpenAI, fie să deschideți aplicația.
În schimb, puteți accesa Google Assistant de pe orice ecran printr-un gest sau prin comandă vocală. Codul din aplicația ChatGPT sugerează că va putea deveni aplicația implicită de asistent digital, ceea ce va face mai ușor să vorbiți cu chatbot.
Versiunea ChatGPT 1.2023.352, lansată luna trecută, a adăugat o nouă activitate numită com.openai.voice.assistant.AssistantActivity.
Activitatea este dezactivată în mod implicit, dar după activarea și lansarea manuală a acesteia, pe ecran apare o suprapunere cu aceeași animație ca aceea afișată atunci când utilizați modul de chat vocal în aplicație. Această suprapunere apare peste alte aplicații și nu ocupă întregul ecran, cum ar fi modul de chat vocal în aplicație.
Deci, probabil, puteți vorbi cu ChatGPT de pe orice ecran invocând acest asistent.
Funcția a fost concepută pentru a funcționa pe toată platforma, ceea ce înseamnă că utilizatorii Android plătitori care se înscrie vor vedea probabil memorie continuă în aplicația lor atunci când va fi lansată.
Modelul GPT-4 al OpenAI alimentează și chatbot-ul Bing AI, dispponibil pe Android de câteva luni
Modelul GPT-4 al OpenAI alimentează și chatbot-ul Bing AI, care este disponibil pe Android de câteva luni, în timp ce Bard AI de la Google se bazează pe o interfață web, în loc de o aplicație dedicată.
În timp ce multe companii de tehnologie lansează instrumente bazate pe inteligență artificială pentru aplicațiile mobile, până acum Apple nu a lansat un chatbot propriu, dar, așa cum a dezvăluit Bloomberg, compania testează deja unul intern.