Apple iPhone 5C şi iPhone 5S sunt un succes. Compania a reuşit să vândă, în trei zile, 9 milioane de unităţi fără să precizeze care model este mai popular. Compania a anunţat doar că stocul de smartphone-uri iPhone 5S a fost epuizat.

iPhone 5 s-a vândut anul trecut, în primul weekend, în 5 milioane de unităţi.

Un alt record a fost înregistrat de sistemul de operare iOS 7, acesta regăsindu-se în prezent în peste 200 de milioane de dispozitive. A fost cea mai rapidă actualizare a unui sistem de operare din istorie, afirmă cei de la Apple .

iPhone 5s şi iPhone 5c sunt disponibile în SUA, Australia, Canada, China, Franţa, Germania, Hong Kong, Japonia, Puerto Rico, Singapore şi Marea Britanie.

"Este cea mai bună lansare de iPhone din istorie, am depăşit recordul înregistrat în primul weekend de lansare. Cererea pentru noile telefoane este extraordinară. Am epuizat stocul iniţial de iPhone 5S, însă vom primi noi modele în săptămânile ce vor urma. Apreciem faptul că sunteţi răbdători şi facem tot ce este posibil să furnizăm iPhone-uri tuturor", a declarat Tim Cook, CEO Apple.
iPhone 5s este disponibil în nuanţele auriu, argintiu şi gri. Cel mai accesibil model costă, în ţara noastră, 3.500 de lei, la liber.
iPhone 5c este disponibil în culorile albastru, verde, roz, galben, alb şi galben. Cel mai ieftin model poate fi precomandat la preţul de  3.000 de lei, la liber.