WND Telecom, companie sud-coreeană dedicată proiectării de tehnologie mobilă inovatoare, anunţă, cu ocazia Mărţişorului, reduceri de 10% la toate modelele de telefoane WND DUO 3200 Glow.

Pe toată perioada lunii martie, telefoanele WND Duo 3200 Glow, în toate cele trei variante de culori alb, argintiu şi negru vor fi prezente în magazine la un cost de 449 lei.

WND DUO 3200 Glow este un telefon care utilizează două cartele SIM şi dispune de ecran tactil, o memorie internă de 1GB, player de muzică, radio FM, o cameră foto digitală de 2 megapixel. Telefonul are de asemenea şi aplicaţii pentru reportofon şi cititor de cărţi digitale (ebook).

Denumirea Glow provine de la banda iluminată în diverse culori ce înconjoară marginea telefonului şi care se poate dovedi foarte utilă la notificarea unor apeluri sau mesaje pierdute.

Telefoanele se găsesc în reţeaua naţională de magazine Cosmote, reţeaua Fonomat, cât şi în  magazinele Arsis sau magazinele partenere ale distribuitorului de terminale GSM, WorldComm.

SURSA: WND