Turiștii sunt rugați să își închidă telefoanele mobile

Telefoanele mobile sunt interzise! Există un loc spectaculos în România unde nu poți folosi telefonul mobil în vacanță. Pentru ca vizitatorii să se bucure pe deplin de experiență, aceștia sunt încurajați să se deconecteze de la tehnologie.

România este plină de locuri fascinante, încărcate de mister și istorie. Fiecare dintre acestea are ceva unic de oferit, iar atunci când le vizităm, este recomandat să profităm la maximum de experiență și să lăsăm tehnologia deoparte.

Deși poate fi tentant să fotografiezi fiecare peisaj sau să suni pe cineva dintr-un loc de vis, se pare că experiența este cu totul diferită fără tehnologie. Acesta este și scopul proprietarilor din această zonă a țării.

O experiență unică în deltă

Locul din România unde nu poți folosi telefonul mobil în vacanță este chiar Delta Dunării. Poate ai vizitat acest loc minunat sau poate ai auzit câte ceva despre acest colț de rai.

Cei care își doresc cu adevărat o experiență unică în Delta Dunării trebuie să se adapteze cerințelor specifice. Operatorii turistici din zonă au devenit tot mai atenți la pasiunile și preferințele vizitatorilor. Astfel, profesioniștii au creat itinerarii personalizate, în funcție de dorințele fiecărui turist.

În Delta Dunării, iarna se organizează pescuit la copcă, de exemplu. Pe timp de vară, turiștii pot trăi o experiență cu adevărat spectaculoasă, bucurându-se de peisaje deosebite și multe altele. Totuși, există câteva condiții care trebuie respectate.
Ștefan Paul Ivanov, președintele Asociației Operatorilor de Nave de Agrement și Transport Rapid și proprietarul Travel Delta Star, a povestit ce măsuri a decis să implementeze în beneficiul turiștilor.
Astfel, există câteva restricții privind utilizarea tehnologiei, pentru ca oaspeții să se poată bucura pe deplin de frumusețile rezervației. Locul din România unde nu ai voie să folosești telefonul mobil în vacanță poate oferi o experiență diferită dacă această recomandare este respectată.

În plus, unele telefoane sunt prea zgomotoase, iar acest lucru poate perturba întreaga experiență în Deltă și ar putea speria animalele. Prin urmare, cei care își doresc o experiență de vis trebuie să respecte aceste recomandări.

„Noi le spunem turiștilor în felul următor: Spuneți-ne cum vedeți delta cu ochii minții ca să știm unde să vă ducem! Pe om trebuie să-l duci să vadă ceea ce-și dorește. Dacă nu îl duci să vadă ceea ce are în subconștient, nu i-ai atins obiectivele. Mai întâi discutăm cu ei să știm cum văd delta cu ochii minții, după care știm cum să le facem traseul. (…).

Le spunem turiștilor să-și închidă telefoanele, pentru a nu face gălăgie, iar așa au șanse mai mari să vadă șacal, codalb, câine enot, mistreț, căprioară etc. Când am procedat așa, turiștii au rămas uimiți și au spus că nu se așteptau să existe atâta viață, pentru că alte dăți când au fost au văzut doar pădurea, nu și animalele”, a adăugat Ștefan Paul Ivanov, președintele Asociației operatorilor navelor de agrement și transport rapid și proprietarul Travel Delta Star, scrie DC News.ro.