Allview L3 Cheer, care va fi disponibil la vânzare în magazinele de specialitate, începând cu săptămâna viitoare, are un ecran TFT de 1.8 inch, cântăreşte doar 200 de grame şi are dimensiunile de 44 x 105 x 13,9 mm.

Deşi este un model entry, dispune de conectivitatea GPRS şi WAP prin care oferă acces către cele mai populare site-uri de ştiri şi către pagina de WAP “Cinemagia” unde utilizatorii pasionaţi de film pot cunoaşte programul cinematografului din oraşul lor şi pot alege filmul pe care doresc să-l vizioneze, pentru că L3 Cheer afişează atât informaţiile despre filmele care rulează cât şi clipurile lor de prezentare.

În ceea ce priveste suportul multimedia, L3 Cheer are player audio şi video, cameră foto cu bliţ şi radio FM care poate înregistra muzică şi emisiunile difuzate. Noul model vine şi cu o opţiune utilă de respingere prin SMS a apelurilor primite în momente nepotrivite.

Utilizatorii pot stoca pe L3 Cheer muzică şi alte fişiere de până la 4 GB, telefonul fiind dotat cu două sloturi pentru carduri de memorie de 2 GB care completează memoria internă a telefonului şi care sunt alimentate prin USB.

L3 Cheer poate fi cumpărat în două variante negru sau alb şi se va găsi la vânzare în reţeaua de magazine Germanos, Selgros Cash&Carry şi în majoritatea reţelelor de magazine de specialitate din toată ţara.