LG Electronics a anunţat lansarea pe piaţa din România a telefonului-ceas cu ecran tactil LG GD910, la o lună de la prezentarea sa oficială. Telefonul este disponibil pe piaţa locală începând cu luna august prin Orange România.

LG GD910 poate fi achizionat de la Orange concept store cu preţuri pornind de la 449 de euro.

LG GD910 este fabricat din materiale folosite pentru ceasurile de marcă, cu un display din sticlă termorezistentă ce oferă protecţie împotriva zgârieturilor, cadru metalic durabil şi doar 13.9mm grosime.

„Suntem convinşi că va fi primit cu entuziasm de către consumatorii români şi vom continua să le oferim acestora terminale de ultimă generaţie care setează noi standarde în industrie,” a afirmat Claudia Popa, Director de vânzări GSM la LG Electronics România.

Telefonul-ceas LG-GD910 este primul dispozitiv de acest fel oferit de LG compatibil HSDPA 7.2 Mbps, care permite navigarea pe internetul mobil cu viteze superioare. Telefonul dispune şi de un ecran tactil de 3.63 cm (1.43 inci).

LG GD910 dispune de interfaţa intuitivă Flash UI, care a fost optimizată pentru a fi utilizată pe un ecran de dimensiuni reduse, fiind adăugate funcţii suplimentare precum deplasarea în meniu printr-o simplă atingere.

SURSA: LG

DETALII:
Citeşte şi Samsung a lansat cel mai subţire ceas telefon din lume