Hotelul TEMPO este un hotel care se adreseaza in special oamenilor de afaceri. Hotelul este situat central, pe strada Armand Calinescu, in apropiere de Biserica Armeneasca si doar la cinci minute de mers pe jos de Piata Universitatii. Dispune de 32 de camere cu paturi matrimoniale, mini bar, instalatie de aer conditionat individuala, TV (prin cablu si prin satelit), telefon direct, alegere între baie cu cada si sistem de dus cu hidro-masaj, uscator de par, seif digital in fiecare dintre acestea. Toate camerele au acces prin card electronic. Unele camere au de asemenea balcoane si terase. Hotelul are un sistem de alarma in caz de incendiu.

 

 Acest hotel dotat cu ultimele aparitii ale tehnicii in domeniu are un colt al afacerilor cu acces internet high-speed (ADSL) precum si o imprimanta color si un copiator si o sala de conferinta cu o capacitate de zece persoane. Daca alegeti sa folositi internetul din camera, pentru intimitate, acest lucru este  posibil prin conexiunea de internet high-speed (ADSL) sau prin conexiunea high-speed fara cablu  disponibile în fiecare camera. Chiar si în hol te poti conecta la internet prin conexiunea high-speed fara cablu.

 

Barul si cafeneaua adapostesc în hol picturi originale în culori vii cu o atingere moderna… Oglinzi, mobilier stilat si detaliile creative din hotel creeaza o atmosfera primitoare cu interioare confortabile.

           

Va puteti mentine la curent cu cele mai cunoscute locatii ale Bucurestiului prin intermediul noului serviciu touchscreen si va puteti rasfata cu promotiile oferite prin intermediul programului de fidelizare, Tempo Priority Card.

 

Grija pentru detaliu al acestui hotel boutique va face sederea oaspetilor sai, fie din placere sau in interes de afaceri, una placuta. Cu siguranta hotelul merita laude pentru atitudinea sa prietenoasa si serviciile personalizate pentru oaspeti.

 

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul www.tempohotel.com

 

0-32761-t2.jpg0-32762-t3.jpg0-32763-t4.jpg

0-32764-t5.jpg0-32765-t7.jpg