Faptul că francezii îşi pot cumpăra o maşină cu bani puţini are şi un revers la care nu se aşteptau. Timpul de aşteptare pentru ca maşinile produse la Mioveni să ajungă în garajele lor este comparabil cu timpul pe care ar trebui să-l aştepţi atunci când îţi comanzi un Maybach sau un Ferrari.

 Alain Laurent, un francez care şi-a comandat anul trecut în august un Sandero de 7.456 de euro, la care aşteaptă până în ziua de azi, deşi au trecut 8 luni de atunci.

„Pasionat de maşini şi cititor al revistelor auto, Laurent şi-a dat seama că cea mai bună afacere este să-şi cumpere un Sandero pe gaz care costă aproximativ 10.000 de euro dar care, din cauza primei de casare de 1.000 de euro şi a bonusului ecologic de 2.000 de euro, ajunge la aproximativ 7.500”, scrie presa franceză.

Se aştepta să primească maşina undeva în jurul Crăciunului, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

A început să tot dea telefoane la dealer să întrebe care este data la care îşi va primi maşina, iar răspunsul a venit în urmă cu puţin timp: 21 aprilie. Aşadar, un francez trebuie să aştepte 9 luni ca să primească un Sandero.

SURSA: lunion.presse.fr