Compania Oxxygene a investit 200.000 de euro in deschiderea primului centru anti-aging din Romania, situat in zona Unirii din Bucuresti. Sansage devine astfel Divizia Antiaging a Centrului Oxxygene.

Conform declaratiei lui Adrian Stanescu, director si fondator al Sansage, investitia de 200.000 de euro a fost indreptata catre renovarea spatiului si chirie dar si catre achizitionarea de aparatura de mai multe tipuri, printre care se numara aparatura albire dinti, aparate de evaluare a varstei metabolice computerizate, aparatura stomatolica de ultima ora sau kituri pentru bilomarkeri antriaging din sange.

Potrivit lui Stanescu, publicul tinta este format din “persoane cu varste cuprinse intre 35 si 50 de ani, indiferent de sex, middle to high class, educate, intersate de calitatea vietii”.

„Cu totii avem o varsta cronologica si o varsta biologica ( organica, somatica). Din experienta echipei noastre, efectele terapiei antiaging pot sa determine intinerirea in maxim 6 luni a unei persoane in medie cu 10 ani – dovedita prin markeri antiaging”, a mai declarat doctorul Adrian Stanescu.

Costul unui tratament basic in cadrul centrului anti-aging porneste de la 1.000 de euro si cuprinde evaluarea varstei reale, analize uzuale, tratament estetic eximia endolift (6 sedinte). Costurile maxime ajung pana la 15.000, cuprinzand analizea varstei reale, analize cu biomarkeri specifici, mai multe sedinte de tratament estetic, cat si alte tratamente in functie de nevoile clientului.

Pentru primul an de functionare, Adrian Stanescu mizeaza pe o cifra de afaceri de 100.000 de euro, vizand amortizarea investitiei in urmatorii 3-4 ani.

Compania Oxxygene a lansat, de asemenea, si Primul Camin privat dedicat pacientilor cu dementa din Romania, in martie 2008.