Petru Vaduva este noul CEO al Tiriac Holdings, care o inlocuieste in aceasta functie pe Anca Ioan. Absolvent de MBA la Yale Business School (USA), Petru Vaduva are experienta de management in domeniul investitiilor financiare, ocupand pozitii – cheie in cadrul unor companii de renume din Statele Unite sau Europa, cum ar fi JP Morgan, Bear Stearns, Caspian Securities, Renaissance Capital, SEB Investment Mgt, CLSA London si UralSib. In anul 2007, Petru Vaduva a revenit in Romania ca Chief Investment Officer la Intreprid GEM.

Printre principalele atributii ale noului CEO se numara eficientizarea activitatilor grupului si cresterea profitabilitatii afacerilor derulate de companiile operationale din cadrul acestuia. “Sunt increzator ca numirea mea la conducerea Tiriac Holdings este un pas strategic benefic atat pentru echipa din care voi face parte cat si pentru mine, personal. Am incredere ca adaptabilitatea si flexibilitatea dobandite pe proiecte de anvergura, in contexte economice, financiare sau legislative dintre cele mai diverse, ma vor ajuta sa ating obiectivele de business stabilite impreuna cu actionarii Tiriac Holdings”, mentioneaza Vaduva. 

La ora actuala, Tiriac Holdings are o cifra de afaceri cumulata de peste 2 miliarde EUR. Grupul desfasoara activitati in domeniile auto, imobiliare, leasing si transport aerian de tip VIP charter.