Cele mai interesante oferte active in octombrie atat in tara cat si in Strainatate, pe www.eJobs.ro  fac parte din domenii precum: Sales/Vanzari/Comert, IT Software/Hardware, Medicina Umana, Transporturi/Distributie/Depozitare, Achizitii /Logistica/Aprovizionare, Advertising/Productie publicitara, etc, iar printre  pozitiile disponibile regasim:  Manager comert in industria alimentara, PHP Senior Developer, Health and Social Care Assistants, Director Vanzari in sectorul Public, Account Manager, Inginer devizier birou ofertare,  Sofer international, etc.

Astfel, un top 10 joburi active pe www.eJobs.ro in octombrie , pentru care puteti castiga salarii cuprinse intre 500 si 1.500 euro net ar arata astfel:

  • Manager Comert Industria alimentara, in cadrul unei companii ce se ocupa cu comertul produselor congelate, legume-fructe, cereale. Oferta salariala este de peste 1.500 euro/luna, iar jobul este disponibil in mai multe orase din tara: Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Piatra Neamt, Timisoara.
  • Pentru pozitii de PHP Senior Developer  in cadrul unei companii ce dezvolta aplicatii B2B sau Director Vanzari Sector Public in cadrul unei firme prestatoare de servicii in sectoarele public & privat, consultanta in afaceri si management pe proiecte structurale, salariul oferit de angajator este cuprins intre 1.000 si 1.500 euro.

Compania ce angajeaza PHP Senior Developer solicita relocarea in Rimnicu Valcea, pentru candidatii din alte orase din tara.

  • Cei interesati de un job bine platit in Strainatate, pot opta pt. Health and Social Care Assistants in UK, cu un contract de munca full-time pentru minim 40 de ore pe saptamana cu posibilitate de lucru overtime, pentru E-Commerce IT Specialist with German, job disponibil in Republica Ceha sau, joburi de Ospatar/Bucatar/Receptioner, cu contract de de munca de  minim 12 luni.  Companiile angajatoare ofera pentru joburile mentionate mai sus  intre 1.000 – 1.500 EURO / luna.
  • Printre ofertele pentru care candidatii pot obtine salarii cuprinse intre 500-1.000 euro, putem mentiona:   Sofer international,  Inginer devizier ofertare in cadrul unei companii ce activeaza in domenii precum constructii, tamplarie PVC cu geam termopan, productie de mobilier sau Account Manager, in cadrul unei companii de productie publicitara.

Tot in aceasta categorie salariala  se incadreaza si studentii pasionati de mediul online, ce pot obtine acelasi salariu  in cadrul unui program de Internship sau chiar al unui job full-time de Web Developer.
Pentru  cele mai noi joburi din industria de care sunteti interesati , accesati www.eJobs.ro.