Orange, liderul telecomunicaţiilor din România,  aduce modelul Toshiba TGO1 în ţara noastră, în urma încheierii primului acord la nivel pan-european dintre grupul Orange şi Toshiba.

Prezentat în cadrul târgului Mobile World Congress de anul acesta, Toshiba TGO1 este singurul telefon ce deţine un procesor de 1 Ghz, mai mare decât procesorul primelor netbookuri lansate de taiwanezii de la Asus.

Modelul TG01 dispune de un touchscreen cu dimensiunea de 4,1 inch (WVGA 800×480 pixeli), cameră foto cu rezoluţie de 3,2 megapixeli şi spaţiu extins de stocare de până la 32 GB. Telefonul include în pachet un card microSD de 8GB. Terminalul este prevăzut cu sistemul de operare Windows Mobile 6.1 şi beneficiază de conectivitatea HSDPA cu viteze de până la 7,2 Mbps.

TG01 este,  de asemenea, primul model din portofoliul Toshiba inclus în gama Orange Signature, care cuprinde telefoane ale căror soft-uri au fost adaptate şi îmbunătăţite pentru a oferi acces facil la internet şi la aplicaţiile multimedia disponibile în portalul Orange World.

Terminalul este disponibil în magazinele Orange,  magazinele partenere şi magazinul online Orange, la preţuri ce încep de la 399 euro (TVA inclus) cu abonamentul Orange de 14 euro, încheiat pentru doi ani.

SURSA: Orange România